Momentum Academy - Central New Jersey

Thursday, September 15

TIME	ITEM	
7:00am -7:45am	Registration / Exhibit Hall opens	
7:45am - 8:00am	Opening Presentation	
8:00am - 10:00am	Education Courses	The Undiscovered, Unspoken Truth about WC Evaluations and LMNs 2 hr / 2.0 CEUs, NY & NJ approval pending, NY OT approval pending Presented by: Jackie James, OT/ATP Sponsored by: NSM Momentum Academy
10:00am - 10:30am	Break / Exhibit Hall Time	
10:30am - 11:30am	Education Courses	Wheelchair Configuration: The Importance of an Optimized Ride 1 hr / 0.1 CEU, NY & NJ PT approved, AOTA approved Presented by: Eleni Halkiotis, MOT, OTR/L, ATP/SMS Sponsored by: Permobil
11:30am - 12:30pm	Lunch / Exhibit Hall Time	
12:30pm - 1:30pm	Education Courses	Power Mobility and Cerebral Palsy: One Size Fits Few 1 hr / 0.1 CEU, NY & NJ PT approval pending, AOTA approved Presented by: Jay Doherty, OTR, ATP/SMS Sponsored by: Quantum Reheb
1:30pm - 2:00pm	Break / Exhibit Hall Time	
2:00pm - 3:00pm	Education Courses	Wheelchair Cushion Science in a Nutshell: A Primer on the Science that Should be Driving Your Clinical Choices 1 hr / 0.1 CEU, NY & NJ approval pending, NY OT approval pending Presented by: Curt Prewitt, MS, PT, ATP Sponsored by: Ki Mobility
3:00pm -3:30pm	Break / Exhibit Hall Time	
3:30pm - 4:30pm	Education Courses	Beyond Rigid or Folding: ULWC Frame Considerations 1 hr / 0.1 CEU, NY & NJ approval pending, NY OT approval pending Presented by: Sarah Leonard, PT, DPT, ATP Sponsored by: Sunrise
4:30pm - 4:40pm	Break	
4:40pm - 5:40pm	Education Courses	Understanding Power Assist 1 hr/ 0.1 CEU, NY & NJ approval pending, NY OT approval pending Presented by: Bill Russell Sponsored by: Invacare